top of page

OM OSS

alice.jpeg

Vi har spesialiserer oss på matretter fra de store matnasjonene i verden, men også fra noen av de mindre kjente. Vi tilbyr alt fra levering av småretter og enkeltmåltider til helt komplette arrangementer som bryllup , konfirmasjon og firmafester.

Vi er små. Derfor er vi fleksible. Maten vår er laget fra bunnen og derfor kan den tilpasses allergier og dietter. Vi lager det beste måltidet med de beste råvarene.

Betingelser
Betalingsfrist og fakturering
Ordrer faktureres fortløpende etter at levering er fullført. Rekvisisjonsnummer og annen merking av fakturaer må være avtalt før levering. Betalingsfrist er 10 dager, hvis ikke annet er avtalt. Fakturagebyr: 49,- kr
Minimumbestilling er normalt minimum 15 personer. Ved bestilling til færre personer, vennligst ta kontakt med oss pr telefon.

Leie av personell
Timer for kokk regnes fra avreise fra vårt kjøkken (minimum 2 timer).
Dersom selskapslokalet ikke er i nærheten av offentlig transport må det
avtales alternativ transport for servitørene.
Leie av kokk: 400,- pr. time inkl. mva
Leie av servitør: 320,- pr. time inkl. mva

Levering og forsinkelser
Levering innom Oslo:
Hverdager Mandag til Fredag 8.00 til 17.00 kr: 200,- ekskl. mva
Hverdager Mandag til Fredag etter 17.00 kr: 300,- ekskl. mva
Lørdag, Søndag og Helligdager 8.00 til 17.00 kr: 250,- ekskl. mva
Lørdag, Søndag og Helligdager etter 17.00 kr: 300,- ekskl. mva

Levering utenfør Oslo:
kr: 450,- ekskl. mva
plus kr. 18,00 pr. km fra Oslo grensen

Vi gjør vårt ytterste for å levere innen avtalt klokkeslett, men enkelte ganger kan det være behov for å levere inntil én time tidligere. I slike tilfeller vil vi kontakte mottaker for å evt. avklare dette. Ved forsinkelser kan kjøper kreve et avslag: 45 min til 1 time: 10% avslag. Utover en time: 15% avslag.

Forsinkelser forårsaket av unormale trafikksituasjoner, snø eller feilaktig/manglende oppgitt leveringsadresse, manglende eller feil tlf.nr må anses som Force Majour og avslag kan ikke kreves.

Retur av emballasje, leid utstyr ol.
Må returneres innen 5 virkedager fra leveringsdato. Henting kan avtales mot et gebyr på kr 250,- (Ikke sorte plastfat og annen engangsemballasje)

Leveringsted for retur
Alice Catering, Betzy Kjelsbergs vei 11, 0486 Oslo. Telefon: 482 21 470

bottom of page