• Meny
    • Maten

    • img01

      Tapas og fingermat

    • img01

      Varm mat

    • img01

      Kald mat

    • img01

      På jobben

    • img01

      Selskap og fest

    • Om oss

    • Kontakt

Ytrefilet av reinsdyr med persillerotpure kremsaus og kantareller

utviklere | August 5, 2014
Categories: Kjøtt, Varm mat

Post navigation

← Eple og baconfylt svinefilet med spisskålsalat
Paella →
  • Recent Comments

    • Archives

    • Categories

      • 3 retter
      • A la carte
      • Fisk
      • Grill
      • Gryter og supper
      • Hot
      • Julebord
      • Kjøtt
      • Konfirmasjon
      • Nasjon og tradisjon
      • Salater
      • Selskap og fest
      • Snitter
      • Tapas og fingermat
      • Uncategorized
      • Varm mat
    • Meta

      • Log in
      • Entries feed
      • Comments feed
      • WordPress.org

    Alice Catering

    Betzy Kjelsbergsvei
    0486 Oslo

    Tlf: 482 21 470

    Kontakt oss

    Finn oss i kartet